De BBQ Bibliotheekkast

Als gezelligheidsmens lees ik graag boeken. Een bibliotheek in de woonkamer vind ik absoluut onmisbaar. Daarin stop ik dan ook de meest courante zaken die tot inspiratie kunnen leiden. Kookboeken en Gin :).

Hieronder som ik de (BBQ) kookboeken op die in mijn bibliotheek staan. Gaande van pure BBQ boeken naar klassiekere kookboeken tot kooktechnieken, de basis.

Daarnaast zie je al dan niet een “*” staan naast het boek. Dit “sterretje” geeft aan of dit boek de moeite is om te kopen. Persoonlijk vind ik deze boeken met een “sterretje” een must have in de BBQ bibliotheek. Als je wat meer wil lezen over het boek en de reviews lezen, dan hoef je maar op de link te klikken die je zal doorverwijzen naar Bol.com.

Indien je het boek aardig genoeg vindt om te kopen, klik dan op de onderstaande link. Deze link verwijst je onmiddellijk door naar de juist pagina bij Bol.com en je steunt mijn website met deze aankoop.

Ik zal je eeuwig dankbaar zijn 🙂 en mijn website ook :).

Mocht je denken dat er nog boeken ontbreken in deze bibliotheek, voeg dan gerust een commentaar toe hieronder.

De nieuwste aanwinsten:

In de Bibliotheek:

Op de Wishlist:

  • Peace Love BBQ, Mike Mills & Amy Mills
  • Prophets of Smoked Meat, Daniel Vaughn
Advertenties