Over GHENTlemen’s BBQ

Ceci n’est pas une Blog

BBQ’en is vandaag de dag HOT. Met deze blog wil ik aantonen dat je met weinig ingrediënten grootse resultaten kan behalen. Ik beoog met mijn foto’s en blog geen schoonheidsprijzen te halen. Het is de bedoeling een hulpmiddel te zijn om BBQ’en laagdrempeliger te maken en jullie op weg te helpen bij het zoeken naar recepten of tips & tricks.

Ikzelf ben een vrij fanatiek BBQ’er (geworden) sinds maart 2013. Aangestoken met het virus door een kameraad probeer ik wekelijks de te doen branden.In 2013 stak ik de BBQ 43 x aan. Dit jaar staat de teller al op 37 … and counting. Iedere reden is goed voor mij om dus mijn BBQ aan te steken. Trust me, je vrienden appreciëren dat ook 🙂

Mijn inspiratie haal ik uit boeken en het internet. Je zou verschieten wat een schat van informatie er te vinden is. De Google Searches die je soms krijgt zijn fe-no-me-naal. Maar zoals gebruikelijk moet je hier het kaf van het koren scheiden. Dit zal je ook hebben met deze blog/site. Haar er de dingen uit die je leuk vind, pas de recepten aan naar je smaak of negeer deze site helemaal. Ergens koester ik wel hoop dat je toch iets opgestoken hebt bij het lezen van de inhoud.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.