Algemeen

Online je vlees bestellen bij Spoelder.nl

Onlangs werd ik gecontacteerd door Kenneth van Slagerij Spoelder.nl met de vraag of ik niet eens online vlees wou bestellen. Ik was nog niet vertrouwd met deze manier van boodschappen doen dus was ik wel nieuwsgierig om te kijken hoe dit precies in zijn werk ging. Dus in plaats van de slagerij binnen te stappen, zette ik mijn laptop open.

Om je vlees te zoeken heb je perfect een overzichtelijk keuzemenu met de onderverdelingen “Vlees”, “Specialiteit” en “Ras”. Onder “Vlees” vind je onder meer: rund, kip & kalkoen, varken, lam, kalf en wild. Onder “Specialiteiten” kan je de Prime Cuts, barbecue en gourmet terugvinden. Als bij “Ras”: Belgische Wit Blauw, Black Angus, Heyde Hoeve Duroc, Cerdo Iberico, Gildehoen en Poulet D’Yvonne. Onder deze categorieën hebben je uiteraard nog de verschillende onderverderlingen. Aan keuze alvast geen gebrek als je van een goed stuk vlees houdt.

Maar hoe gaat dat nu juist in zijn werk dat bestellen?

Per bestelling krijg je een keuzemenu met het gewenste gewicht en de meerprijs. Dus weet je onmiddellijk wat de totaalprijs is. Ben je niet helemaal zeker over de gewenste bestelling, dan kan je nog altijd een vraag stellen aan de slager via het chat-venster.

Ook de bereidingswijze voor in de oven of de barbecue staat mooi fool-proof uitgelegd zodat het heerlijke vlees niet verloren kan gaan. Ook tips om het vlees te bewaren of te ontdooien staan erbij. Dus niet meer googlelen, gewoon even naar spoelder.nl surfen.

De verzending

Niet eenvoudig om wat vlees te versturen per post, zeker als dat helemaal Nederland door moet. Veel online slagers doen dit door het vlees eerst in te vriezen en dan met koelelementen te versturen. Slagerij Spoelder werkt op een andere manier. Zij trekken het vlees vacuüm en versturen het vers met koelelementen. Dus niet ingevroren, je ontvangt het dus zoals je het bij de slager om de hoek zou bestellen: vers en gekoeld.  Dan is het aan Post.nl om zijn werk te doen.

Vandaag levert Slagerij Spoelder enkel nog in Nederland, maar vanaf augustus zou hier verandering moeten inkomen en zullen de buurlanden ook in aanmerking komen voor dit lekkere vlees. De slager verzekerde me dat ze hard aan het werken zijn aan de site om zo snel mogelijk het vlees buiten Nederland te gaan verdelen. Hier zit natuurlijk wel de beperking van 24u op, want om de kwaliteit te garanderen is dit het maximum voor de verzending.

We houden je alvast op de hoogte.

Wij hebben ons alvast niet ingehouden met te bestellen: een lamsschouder, bavette, pork belly met zwoerd, côte de boeuf, runds rib rack, T-bone steak, short ribs en picanha zaten in het doosje. Dus jullie weten al wat voor recepten jullie mogen gaan verwachten de komende weken. Alles werd keurig en koel binnen de 24u geleverd. Tevens zat er een brief bij met instructies hoe je het vlees moet bewaren in de koelkast en in de vriezer.

Een top service met een persoonlijk toets. Heerlijk toch!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.