Algemeen

De Nationale BBQ Weken in Nederland

Vrijdag de 13e, volgens bijgelovigen een ongeluksdag. Wel, vrijdag 13 april zal het gevaar vooral van het vuur, de ambiance en de lekkere hapjes komen. Afgelopen week kreeg ik namelijk een uitnodiging om naar het kick-off event van de Nationale BBQ Weken te gaan bij Harlem BBQ in Nederland.

Deze kick-off is een event van en voor BBQ’ers. En nog geen kleintje ook… Met een druk gevuld middag- en avondprogramma zullen we de ganse dag getrakteerd worden op foodpairings met bier en wijn, keynotes over BBQ-trends anno 2018, het BBQ-boek release van  Smokey Goodness 3 door Jord Althuizen, de launch van een BBQ-magazine en zullen de BBQ-awards uitgereikt worden voor onder meer beste BBQ boek, beste blogger, enz… Afsluiten doen we met een vurige party. Natuurlijk zullen er de ganse dag hapjes te proeven zijn, klaargemaakt door verschillende pitmasters.

De organisatie van deze kick-off zit ondermeer in de handen van 200Fahrenheit, Napoleon Grills en de Nationale BBQ Weken-stichting.  200Fahrenheit is de firma achter de merken The Bastard en Grill Guru en is tevens exclusief Benelux-verdeler voor Grate Goods, Xapron en Axtschlag.

Alles gaat door bij Harlem BBQ, de eigen winkel van 200Fahrenheit.

Een verslag van het event krijgen jullie natuurlijk later… Hou de GHENTlemens BBQ facebookpagina die dag dus alvast in de gaten voor updates!

Hieronder kunnen jullie alvast een voorsmaakje vinden van het programma. Dit is facebookpagina van De Nationale BBQ weken, waar jullie waarschijnlijk ook regelmatig updates zullen zien verschijnen. De BBQ weken vinden plaats van 14 april tot en met 31 mei 2018.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.