Algemeen

Over GHENTlemen’s BBQ

Ceci n’est pas un Blog

Vandaag de dag is BBQ’en HOT (letterlijk en figuurlijk). Met deze blog wil ik aantonen dat je met weinig ingrediënten grootse resultaten kan behalen. Ik beoog met mijn foto’s en blog geen schoonheidsprijzen te winnen. Het is wel de bedoeling om een hulpmiddel te zijn BBQ’en laagdrempeliger te maken en jullie op weg te helpen bij het zoeken naar recepten of tips & tricks.

Mijn inspiratie haal ik uit boeken, google en andere bbq’ers. Je zou verschieten wat een schat van informatie er te vinden is. De Google Searches die je soms krijgt zijn fe-no-me-naal. Maar zoals gebruikelijk moet je hier het kaf van het koren scheiden. Dit zullen we voor jou doen… vandaar deze blog. Haal er de dingen uit die je leuk vindt, pas de recepten aan naar  smaak of negeer deze site helemaal. Ergens koester ik wel hoop dat je toch iets opgestoken hebt bij het lezen van de inhoud.

Ikzelf ben een vrij fanatiek BBQ’er (geworden) sinds maart 2013. Aangestoken met het virus door een kameraad probeer ik wekelijks de barbecue te doen branden. In 2013 stak ik de BBQ zo’n 43 x aan. Dit jaar staat de teller al op 37 … and counting. Iedere reden is goed voor mij om te grillen. Trust me, je vrienden appreciëren dat ook 🙂 Ondertussen wist ik in die tijd zelf al enkele maten te overhalen meer te gaan BBQ’en. Zij zullen regelmatig ook hun bijdrage leveren aan deze site… Zo probeer ik iedereen te betrekken om mee te werken aan deze site om zo veel mogelijk invalshoeken te hebben.  Zo kunnen we deze site zo volledig en overzichtelijk mogelijk maken.

Heb je suggesties of opmerkingen of enkele toffe recepten? Aarzel dan zeker niet om onderstaand contactformulier in te vullen. We zullen proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Enjoy!

Michel

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.